Det här är Keeply

Miljömedvetna

Snabbfotade

Prisvärda

Vi reparerar hushållsprodukter

Här hos Keeply brinner vi för att förändra hur vi hanterar framför allt våra
hushållsmaskiner och bidrar gärna till en kultur av återbruk och livstidsförlängning. Vårt arbete är rotat i övertygelsen om att ekonomiska och miljömässiga fördelar kan uppnås genom att reparera och underhålla våra befintliga maskiner i stället för att snabbt ersätta dem när de går sönder.

Behöver du en reservdel?

Keeply förespråkar också för att människor ska lära sig att underhålla och enkelt reparera sina egna apparater. Denna utbildning ger kunderna kunskap och självförtroende att ta hand om sina saker, vilket är en viktig del av att minska överkonsumtion och främja långsiktig hållbarhet.

Vår vision

Vår vison

I en tid när konsumtionskulturen ofta uppmuntrar till att byta ut gamla apparater mot nya, spelar Keeply en viktig roll. Istället för att snabbt ersätta en trasig hushållsmaskin erbjuder vi kunderna möjligheten att reparera och återanvända. Detta har tydliga ekonomiska fördelar, då reparationer ofta är mer kostnadseffektiva än att köpa en helt ny produkt. Kunder sparar pengar och minskar sina utgifter, vilket är särskilt viktigt i en tid av ekonomisk osäkerhet.

Hållbarhet

Miljömässigt sett är Keeply dedikerat till att minska negativ påverkan på vår planet. Genom att återanvända och förlänga livslängden på hushållsmaskiner minskar vi mängden elektroniskt avfall och resursuttag. Detta bidrar till att sänka koldioxidutsläpp och spara värdefulla naturresurser. Genom att uppmana kunder att välja reparation i stället för nyköp bidrar Keeply aktivt till att skapa en mer hållbar framtid.

Vi vill vara en förebild

I en tid då vår planet står inför allt större utmaningar inom miljöområdet, är Keeply’s engagemang för att reparera hushållsmaskiner och främja återbruk och livstidsförlängning mer relevant och betydelsefullt än någonsin. Vi anser att vi är en förebild för hur företag kan kombinera ekonomiska fördelar med hållbarhet och positiv miljöpåverkan. Genom att stärka medvetenheten om reparation, återbruk och livstidsförlängning visar vi att ekonomi och miljöansvar är två sidor av samma mynt.

Varför välja oss?

Snällare mot plånboken

Reparationer är ofta mer kostnadseffektiva än att köpa en helt ny produkt. Att spara pengar och minska sina utgifter, vilket är särskilt viktigt i en tid av ekonomisk osäkerhet.

Bättre kvalitet

Att köpa kvalités produkter och laga de istället för att köpa nya hela tiden tjänar både en själv och miljön på.

Bättre för planeten

Genom att återanvända och förlänga livslängden på hushållsmaskiner minskar vi mängden elektroniskt avfall och resursuttag.

Vi är Keeply

Möt människorna som gör Keeply möjligt.

Niclas Engström

Patrik Stjernström

Vår historia

I över 40 år har vi hjälpt våra kunder med service och reservdelar för hushållsmaskiner. Vi törs nog påstå att vi har en kunskap om denna bransch som få företag i Sverige har idag.

Hos oss kan du hitta, bland mycket annat: Reservdelar till rakapparater, matberedare, dammsugare, hushållsassistenter, glaskannor till kaffebryggare och reservdelar till espressomaskiner m.m. Vi har en egen verkstad där vi utför reparationer av de flesta maskinerna i
hemmet.

Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig med reservdelar och tillbehörsfrågor! I vår butik på Folkungagatan 144, Stockholm hittar du också ett utvalt sortimentav nya produkter och tillbehör.

Varmt Välkommen!
Keeply är en smidig digital tjänst för service av hemelektronik och en webbshop med nya och begagnade hushållsmaskiner. Vår butik och verkstad hittar du i södra Stockholm på Folkungagatan 144. Vi har hjälpt kunder i mer än 40 år med service och reservdelar till hushållsmaskiner.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumationen.

Följ oss

©
2024
Keeply. Skapad i samarbete med
Digitalpartner